sobota 31. prosince 2011

Sleeping Beauty JSK

Nedávno jsem konečně dokončila šaty s ručním potiskem. Námětem na potisk jsem se inspirovala nejoblíbenější pohádkou mého dětství – Šípkovou Růženkou. Dala jsem si záležet na detailech a spotřebovala kilometry krajky :D...ale s výsledkem jsem spokojená ^_^. Myslím, že je budu moc ráda nosit.

*klikněte pro zvětšení*

Vzadu mají šaty žabičkování se šněrovačkou.
Detail horního dílu. Obě mašle jsou odepínatelné.

Šaty jsou v mé oblíbené barevné kombinaci ivory + baby pink + chocolate brown.
Detail ručního potisku, dal mi nejvíc práce, tiskla/malovala jsem běžnými barvičkami na textil a supertenkým štětcem :D.

Detail hradu.
Volánek + prýmek.

Hurá hotovo XD

27 komentářů:

  1. Tohle mne překvapilo. Jak jsem to viděla tak jsem si sedla na zadek. Původně jsem nevěděla, že jsis ty šaty šila sama. Já myslela, že je to značka. Máš je skutečně kouzelné a doufám, že i později uvidím šaty tvé vlastní výroby. Jsou moc krásné.

    OdpovědětVymazat
  2. Předem tě vítám na zpropadeném Blogspotu! ;D
    K šatičkám musím říct, že jsou dokonalé. Když jsem je viděla poprvé, napadlo mě ,,Jééé, nějaká z těch loli značek začala dělat něco pěkného! Wow!" :D (Protože jejich potisky se mi obvykle moc nelíbí, a ty sweet teprve ne... :D) Good job! nechceš to začít dělat zakázkově? ^^

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju, moc mě to těší, že se vám šaty líbí ^_^ ...jinak dělat zakázkově potisky mě ani nehne :DD já bych se pak s tou věcí nedokázala rozloučit a prodat ji XDDD

    OdpovědětVymazat
  4. Páni...vypadají opravdu neskutečně. Všechna čest a krása~ ^^

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou nádherné, Domi! Jsi hrozně moc šikovná.

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherná práce! Přiznám se, doslova mi to vyrazilo dech. Když jsem ty šaty viděla poprvé, byla jsem pevně přesvědčená, že jsou od Baby... a skutečnost, že sis je šila sama, mě nechala v němém úžasu!

    Nádherné zpracování jak co se týče šití a střihu, tak též i co se týče potisku. To stínování a jemné linky! Máš můj obrovský obdiv!

    Jen se trochu obávám, jak se to bude prát... dej si prosím na praní extrémně záležet (jen v ruce a ve vlažné vodě), byla by obrovská škoda, kdyby se ten potisk poničil... a abych pravdu řekla, k barvám na textil nemám moc velkou důvěru.

    OdpovědětVymazat
  7. Lin, Elisse: Děkuju, dělá mi to velkou radost ^.^
    Pet: Děkuju moc ^_^ moc jsi mě potěšila...no taky doufám, že barvičky budou kvalitní (což předpokládám podle jejich ceny :D)..už jsem je částečně otestovala, když jsem cosi načmárala na tričko a i když jsem to nezažehlila, bez potíží to odolává i praní v pračce ^_^..samozdřejmě na praní šatů budu co nejopatrnější...děkuju za radu :)

    OdpovědětVymazat
  8. I když to tady už zaznělo mockrát řeknu to znova. Jsou nádherné. Skutečně jsem si myslela že je to značka. Jsi neskutečně šikovná a ty šaty jsou moc krásné.

    OdpovědětVymazat
  9. <3
    JAJKU TY SI ALE ŠIKOVNÁ <3 Přes pár lety bych zavistí nemohla spát XD tak moc jsou krásné <3 Na potisky jsem nikdy nebyla ale ted jsem je také začala dělat, však né takové zdobné ale dělám jen netaké zdobné nápisy.... *takovou trapělivost jakou si prokázala šatům O,O bych nikdy nezvládla....obzvláště to písmo!!! Smekám!) Moc si mě ted inspirovala abych si udělala také svůj print.
    A nehorázně moc se mi líbí jak jsou ty šaty ušité vážně Lolita to já neumím XD <3

    Moc děkuji....<3
    Kiss
    Anasis!

    OdpovědětVymazat
  10. Anasis: Aww ^_^ děkuju moc za chválu...jo, potisky jsou sranda, ale zabere to opravdu hodně času no :D

    OdpovědětVymazat
  11. Jak už jsem tolikrát opakovala(a ještě dlouho budu) jsou nádherné, překrásné a nechápu jak jsi to dokázala..... Jsi skvělá :D

    OdpovědětVymazat
  12. Wow, ty jsou přenádherné! Nestačím se divit, jak šikovní lidi chodí po světě :)

    OdpovědětVymazat
  13. Týjo ... tak to je nádhera. Jsme prvně přemýšlela, odkud máš takový pěkný potisk a když jsem si přečetla, že ses je udělala ty. Tak mi spadla brada. Jsi moc šikovná :)

    OdpovědětVymazat
  14. To co jsi udělala, je vážně neuvěřitelné! Být to šaty od nějaké značky, mají je do půl dne vyprodané! Je to doopravdy překrásné, nechápu, jak někdo může být takhle šikovný. Obdivuji tě.

    OdpovědětVymazat
  15. Aww ^_^ děkuju..moc mě těší, že se vám to líbí a že ta práce stála zato

    OdpovědětVymazat
  16. Můj bože, mám asi zástavu! To je nádhera. Nejhezčí potisk, co jsem v životě viděla. Ani si nedokážu představit, jak jsi to udělala, ale obdivuji tvou trpělivost a šikovnost. Wow! :-)

    OdpovědětVymazat
  17. wow, ty jsou neuvěřitelně nádherné :) A kolik musely dát práce! Jsi moc šikovná :))

    OdpovědětVymazat
  18. wow, o______________O jsi neuvěřitelně šikovná! vypadá to jako brand! *nemůže tomu vůbec uvěřit* XD

    OdpovědětVymazat
  19. opravdu nádhera *_*, taky sem si původně myslela že jsou značkové, takže prostě WoW! Akorát bych se chtěla zeptat jakou "technikou" je to udělané a jaké používáš barvičky, jestli to tedy není výrobní tajemství ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dear "WithoutName" U will stay without information...dalo mi to opravdu hodně práce, přemýšlení a času, aby se barvy nerozpíjely, měly daný tvar, rozprostření atd. :D (jinak barvy na textil se dají koupit běžně v potřebách pro výtvarníky)

      Vymazat
  20. nejsem anonym prostě je Without Name moje přezdívka, kterou běžně používám :) že to dalo hodně práce a muselo se to promyslet to dává smysl, ale alespoň značku použitých barviček by si sdělit nemohla? nebo prostě Without Name = without informations? :)

    OdpovědětVymazat
  21. Jasný pokud je to tvoje přezdívka, ale je to docela matoucí :D...jinak barvičky Javana...hodně štěstí při tvoření ^_^

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. Já vím, snažím se přijít na něco méně matoucího, ale nedaří se, takže asi zatím zůstane :D jinak moc děkuju a přeju ještě mnoho zdařených výtvorů :)

    (omylem jsem tenle komentář smazala, tak ho sem píšu znovu :D)

    OdpovědětVymazat
  24. Oh, PÁNEJOOO!!! vážně jsem si myslela, že je to brand! Šaty i potisk je naprosto skvělý? Jak jsi ho udělala? Vážně jsou ty šatičky božské! ^__^ smekám! *w*

    OdpovědětVymazat